Jogurtový řepový nápoj
Máte rádi stále nové recepty, které jsou nejen jednoduché na přípravu, ale také hodně výživné? Pak je tento určen přímo pro vás! Kombinace bílého jogurtu, červené řepy a jablka je naprosto dokonalá. Řepa je sice velmi výrazná, ale zakysaný mléčný výrobek ji báječně zjemní a jablko zase prosladí a provoní. Přidejte ještě pár ovesných vloček a rázem máte „superdrink“. Budete se po něm cítit lehce, svěže a zároveň příjemně sytě.
Tip: Ať si myslí, kdo chce, co chce, bílé jogurty rozhodně nechutnají všechny stejně. A to ani tehdy, když je nejíme samotné, ale jsou součástí nějakého pokrmu. Jaký by vás mohl zaujmout, protože je opravdu lahodný? Třeba ten se značkou kvality Klasa – Jogurt z jižních Čech bílý od firmy Agro-la.
Ingredience
Ingredience
- 1 předvařená červená řepa
- 1 jablko
- 150 ml bílého jogurtu
- 100 ml mléka
- 1 lžíce ovesných vloček
- máta na ozdobení
Postup
- 1. Oloupejte jablko a pokrájejte společně s řepou.
- 2. Rozmixujte dohladka s jogurtem, mlékem a vločkami.
- 3. Ozdobte čerstvou mátou.