Kvíz o plísňových sýrech

Kvíz o plísňových sýrech

TENTO KVÍZ BYL UZAVŘEN A JIŽ ZA NĚJ NENÍ MOŽNÉ ZÍSKAT ŽÁDNÉ ODMĚNY. Všechny výherce jsme kontaktovali na jejich emailové adresy. Výhercům gratulujeme a zasíláme výhru.

Také milujete sýry? Připravili jsme pro vás malý kvíz, ve kterém si můžete ověřit své znalosti. Tentokrát se zaměříme na sýry s modrou plísní. V České republice se tak jedná především o sýry niva, roquefort a gorgonzola. Stejně jako u jiných výrobků je kvalita surovin spolu s recepturou hlavním faktorem ovlivňující chuť sýrů. Při koupi tak vždy doporučujeme pečlivě studovat etiketu nebo orientaci pomocí značek kvality jako je Klasa, Regionální potravina či BIO.

Pro získání odměny je nutné vyplnit kvíz bez chyby, registrovat se a zadat svou adresu. Soutěžit můžete od 21. června do 27. června. Po ukončení soutěže budou vylosováni 3 výherci, kteří obdrží balíček, ve kterém najdou rodinnou vstupenku do libovolného objektu Národního zemědělského muzea, balíček výrobků oceněných značkami kvality (Klasa, nebo Regionální potravina) v hodnotě min. 300 Kč.

Přejeme hodně štěstí!

Úplná pravidla najdete zde.

Jsou sýry s modrou plísní vhodné pro děti?

Sýry s modrou plísní najdou své uplatnění:

Jak sýry s modrou plísní prospívají lidskému tělu?

Čím je vyšší obsah tuku, tím jsou sýry s modrou plísní:

Základem našich sýrů niva je:

Chci se přihlásit a zapojit


Nemám zájem o výhru. Pouze