Kotleta se zelím
Kotleta, zelí, pivo a šalotka. Takto by zřejmě pojmenovali náš recept, pokud by se podával ve špičkových restauracích. Přestože je dominantou maso, tedy…
přečíst
Jablečný dortík do hrnečku
Recept na dortík do hrnečku s jablíčkem je prvním z deseti receptů, které jsme pro vás připravili s Terkou z blogu Petit Appetit. Báječné na celé sérii je…
přečíst
Hruškový džem
Receptů na džem není nikdy dost. A v sezoně plné hrušek obzvlášť! Jejich největší předností je vysoký obsah vlákniny. Proto mohou pomoci v případě zácpy a…
přečíst
Květákové placičky
Květák je poměrně vděčnou surovinou, protože je velmi variabilní. My jsme ho tentokrát využili do našich placiček, kde představuje drtivou většinu…
přečíst
Švestkové knedlíky
Jaké je první jídlo ze švestek, které vás napadne? Pozor, nápoje se nepočítají. Takže zaručeně knedlíky! Ty jsou jedněmi z mála sladkých pokrmů, kterému…
přečíst
Spálené zelí s omáčkou z jablečného moštu, cideru a másla
Máte rádi maso, ale občas potřebujete nějaké odlehčené bezmasé jídlo? Nebo jste zatvrzelými vegetariány? Právě pro vás máme speciální recept netradičních…
přečíst