Pstruh pečený v solné krustě s mačkaným hráškem a mátou I když ryby zrovna nevyhledáváte, ochutnat alespoň jednou za život pstruha je zkrátka povinnost. Většinou ovšem nezůstane jenom u jedné degustace a tuto… přečíst
Plněné grilované batáty Přestože mají slané pokrmy s broskví nádech „retra“, nezavrhujte je. K našim grilovaným batátům se toto oranžovo-červené ovoce perfektně hodí. Kombinaci… přečíst
Pikantní vepřová žebra s opečeným chlebem Krásně mastné ruce i pusa od ucha k uchu. Žebírka se zkrátka jinak jíst nedají. A to je dobře, protože to k nim zkrátka patří. Když si je totiž dáváme s… přečíst
Grilovaný vysoký roštěnec, kukuřičný klas, majonéza s kysaným zelím Nepsanou povinností každého „masožrouta“ je alespoň jednou za život zkusit steak z vysokého roštěnce. Tento druh masa je doslova „promramorovaný“ tukem,… přečíst
Gumoví medvídci a žížalky Jaká byla vaše nejoblíbenější cukrovinka, když jste byli malí? Že by gumoví medvídci? Pojďte si je zkusit vyrobit doma a nezapomeňte do jejich přípravy… přečíst
Grilovaný květák s lískovými ořechy a vinným octem Nemusíte být vegetariáni, abyste si pochutnali na našem grilovaném květáku s praženými lískovými ořechy a zálivkou z vinného octa. Už jste spolu někdy… přečíst