Grilovaný vysoký roštěnec, kukuřičný klas, majonéza s kysaným zelím
Nepsanou povinností každého „masožrouta“ je alespoň jednou za život zkusit steak z vysokého roštěnce. Tento druh masa je doslova „promramorovaný“ tukem,…
přečíst
Gumoví medvídci a žížalky
Jaká byla vaše nejoblíbenější cukrovinka, když jste byli malí? Že by gumoví medvídci? Pojďte si je zkusit vyrobit doma a nezapomeňte do jejich přípravy…
přečíst
Grilovaný květák s lískovými ořechy a vinným octem
Nemusíte být vegetariáni, abyste si pochutnali na našem grilovaném květáku s praženými lískovými ořechy a zálivkou z vinného octa. Už jste spolu někdy…
přečíst
Grilovaná kotleta s grilovaným salátem a omáčkou z višní
Potrpíte si na spojení masa s ovocem? V tom případě vás nadchne kotleta z grilu zalitá višňovou omáčkou z červeného vína, višní a medu. Přílohu jsme…
přečíst
Polévka ze zeleného chřestu s ovčím sýrem
Zelený chřest je už několik let v kurzu. To sice neznamená, že ho musíte nutně jíst, ale rozhodně stojí za to, na něj upozornit. Třeba právě naprosto…
přečíst
Pečené ředkvičky s mátou a tymiánem
Chutnají vám ředkvičky, ale nějakým záhadným způsobem na ně pořád zapomínáte? Zkuste to prolomit právě teď a připravte si lehkou večeři nebo svačinu.…
přečíst