![Cuketový tataráček](/data/recipe/gallery/394/s_ak-cuketovy-tatarak-768x768px2_159.jpg)
![](/data/recipe/gallery/79/uvodni_250.jpg)
Ovesná kaše s jablečným moštem
Ovesná kaše, to je snídaňová klasika. My pro vás máme veganskou verzi s jablečným moštem, rozinkami, švestkami a křupavými plátky mandlí. Vyzkoušejte ji! Je hotová do deseti minut.
Ingredience
- 60 g ovesných vloček
- 50 ml jablečného moštu
- špetka mleté skořice
- hrst rozinek
- hrst plátků mandlí
- švestky nebo jiné ovoce podle vlastní chuti
Obtížnost:
⬤
⬤
⬤
Čas přípravy:
10 min.
Porcí:
1
Postup
- 1. V hrnci smíchejte ovesné vločky s jablečným moštem.
- 2. Na mírném stupni přiveďte směs k varu a za občasného míchání vařte asi 5 minut, nebo do změknutí vloček. Poté odstavte a nechte chvíli odpočinout.
- 3. Do kaše vmíchejte skořici a nandejte ji na talíř nebo do misky.
- 4. Porci dozdobte mandlemi, rozinkami a čerstvým ovocem.
![](/assets/images/layout/classman-6.png)
Další recepty
![Cuketový tataráček](/data/recipe/gallery/394/s_ak-cuketovy-tatarak-768x768px2_159.jpg)