Ovesná kaše s jablečným moštem
Ovesná kaše, to je snídaňová klasika. My pro vás máme veganskou verzi s jablečným moštem, rozinkami, švestkami a křupavými plátky mandlí. Vyzkoušejte ji! Je hotová do deseti minut.
Ingredience
- 60 g ovesných vloček
- 50 ml jablečného moštu
- špetka mleté skořice
- hrst rozinek
- hrst plátků mandlí
- švestky nebo jiné ovoce podle vlastní chuti
Obtížnost:
⬤
⬤
⬤
Čas přípravy:
10 min.
Porcí:
1
Postup
- 1. V hrnci smíchejte ovesné vločky s jablečným moštem.
- 2. Na mírném stupni přiveďte směs k varu a za občasného míchání vařte asi 5 minut, nebo do změknutí vloček. Poté odstavte a nechte chvíli odpočinout.
- 3. Do kaše vmíchejte skořici a nandejte ji na talíř nebo do misky.
- 4. Porci dozdobte mandlemi, rozinkami a čerstvým ovocem.