Jaké jsou benefity mouky pro náš organismus
Když se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro křehké a nadýchané moučníky. V čem je ale pro nás přínosná?…
přečíst
Co musí být uvedeno na etiketě ovocných šťáv?
Etikety ovocných šťáv samozřejmě musí splňovat požadavky platné legislativy. Co na nich tedy rozhodně nesmí chybět?
přečíst
Hlavní výherci velké letní soutěže!
Od 3. července do 24. září 2017 probíhala soutěž Vyhrajte s Klasáčkem na cestách. V rámci soutěže bylo vylosováno 50 soutěžících, kteří splnili…
přečíst
Jak by měl vypadat, vonět a chutnat kvalitní mošt
Je třeba si uvědomit, že jeden a ten samý mošt od stejného výrobce může pokaždé chutnat i vypadat trošku jinak. Charakteristické vlastnosti…
přečíst
Mošt – základem jsou kvalitní jablka a zpracování
Ačkoliv se na moštování používají spíše méně hezká jablka, než která jíme syrová, musejí mít svou kvalitu. A víte vůbec, jak by měl proces…
přečíst
Mošt, džus, šťáva, nektar – vyznejte se v ovocných nápojích!
Pro nástup podzimu není typické jenom zbarvování listů do žlutavých, hnědavých a načervenalých odstínů, ale také sezóna moštování jablek. Slovo…
přečíst