Jakou má mít máslo barvu a konzistenci? Jak to, že je někdy máslo spíše do běla, ale jindy pro změnu více do žluta? A jakou by mělo mít konzistenci, aby se vám s ním dobře pracovalo? přečíst
Jak se vyrábí máslo Viděli jste někdy dokument z výrobny másla? Pokud ne, možná jste si někdy představovali situaci: šikovné hospodyňky stloukají máslo v máselnici.… přečíst
Co byste měli vědět o másle? Máslo patří mezi základní potraviny. Je jedinečné. Veškeré důležité informace se dozvíte v článcích v průběhu května a června. Nyní se pojďme… přečíst
Vyhlášení soutěže s Klasáčkem Od 24. dubna do 1. května 2017 probíhala Soutěž s Klasáčkem. V rámci soutěže bylo vylosováno 10 soutěžících, kteří splnili všechna soutěžní… přečíst
Blogerka, která vaří s láskou a z kvalitních surovin Od února jste si mohli všimnout nových receptů, které pro Akademii kvality připravuje foodblogerka Tereza Sychrová, autorka blogu Foodlover.cz.… přečíst
Hořčice – „tajná“ ingredience vaječné pomazánky K vaječné pomazánce neodmyslitelně patří i hořčice. Asi se všichni shodneme na tom, že bez ní by tato pomazánka neměla takový šmrnc. Pojďme si… přečíst