Blogerka, která vaří s láskou a z kvalitních surovin
Od února jste si mohli všimnout nových receptů, které pro Akademii kvality připravuje foodblogerka Tereza Sychrová, autorka blogu Foodlover.cz.…
přečíst
Hořčice – „tajná“ ingredience vaječné pomazánky
K vaječné pomazánce neodmyslitelně patří i hořčice. Asi se všichni shodneme na tom, že bez ní by tato pomazánka neměla takový šmrnc. Pojďme si…
přečíst
Vyhlášení velikonoční soutěže
Od 12. do 19. dubna 2017 probíhala Velikonoční soutěž. V rámci soutěže bylo vylosováno 10 soutěžících, kteří splnili všechna soutěžní pravidla.
přečíst
Jak skladovat vejce
Selský rozum nám samozřejmě napoví, že bychom měli vejce uchovávat v lednici. Jaká jsou ovšem další pravidla správného skladování vajec, aby se…
přečíst
Vejce vs. růstové hormony a antibiotika
Lidé často mají obavy z toho, zda maso, mléko nebo vejce neobsahují růstové hormony nebo antibiotika ze zvířat, z nichž pochází. Představují si,…
přečíst
Vejce plná antioxidantů pro zdraví očí
Člověk by neuhodl, k čemu všemu nám pravidelná konzumace vajec může být nápomocná. Vejce totiž obsahují dva významné antioxidanty, jejichž…
přečíst