Jak se vyrábí nejoblíbenější sýr?
Všichni víme, že základní surovinou pro výrobu eidamu je kravské mléko. Od jeho kvality – chutě, vůně, složení se odvíjí vlastnosti a jakost…
přečíst
Eidam a jeho tučnost
Tuk je nositelem chuti. Co je tučné, je jemné a lahodné. Nicméně je potřeba zapojit selský rozum a zase to s tukem tolik nepřehánět. Nyní se…
přečíst
Co ještě můžete najít v kečupu?
Jestliže by byl kečup čistě jenom z rajčat, nejspíše by málokomu chutnal. Přece jenom máme chuťové pohárky trošku zmlsané. Proto je potřeba…
přečíst
Vše, co potřebujete vědět o eidamu
Všichni víme, že eidam je v České republice jeden z nejoblíbenějších a nejprodávanějších sýrů. Ale jak rozpoznat ten kvalitní? V únoru vám…
přečíst
Stručně z historie kečupu
Možná jste někdy přemýšleli, kde se vůbec vzaly potraviny, které dneska jíme. Všechny přece musí mít nějaký svůj původ. Jak je to tedy s kečupem…
přečíst
Známe jména nejaktivnějších soutěžících!
Včera proběhlo losování hlavních výherců a dnes vám přinášíme jména těch, kteří zaslali nejvíce platných soutěžních karet. Všem výhercům…
přečíst