Češi si oblíbili regionální speciality a pečivo na míru Přestože jsou Češi poměrně konzervativní a z oblasti pečiva je u nich stále na prvním místě klasický tukový rohlík, dokázaly přilákat jejich… přečíst
Křupavý rohlík nakupujte u „svého pekaře“ Denně se v ČR vyrobí okolo 13 milionů kusů klasických bílých rohlíků. Je to nejprodávanější pekařský výrobek vůbec. Pokud ovšem toužíte slyšet… přečíst
Pečivové „superpotraviny“ dodají více živin Preferujete potraviny, které jsou něčím obohacené? To znamená, že mají vyšší výživovou hodnotu než běžné druhy? Nebo kouzlu tzv. superpotravin… přečíst
Jak poznat rozdíl mezi tmavým a přibarveným pečivem? Když je pečivo tmavé, je přece celozrnné, nebo ne? Tohle je bohužel velmi častý omyl. Barva pečiva leckdy bývá velmi matoucí. Je tedy možné… přečíst
Podpořte správnou funkci střev celozrnným pečivem Kladli jste si někdy otázku, zda byste se raději neměli pečiva vzdát, protože jste se o něm zrovna dočetli něco negativního? Nabízíme vám jasnou… přečíst
Jaké máme druhy pečiva a v čem se liší? Možná vás napadne, že se pečivo dělí podle použité mouky. To je sice jednou z možností, ale my se nyní zaměříme na naprosto základní roztřídění.… přečíst