Zlaté kuře plněné kysaným zelím a špekem, žampiony a kroupy
Kuře plněné zelím? Proč ne?! Jak tuhle lahůdku připravit, se dočtete v našem receptu, který pro vás připravil špičkový šéfkuchař Jan Punčochář.
přečíst
Pečené kapří filety
Zvyk pojídání ryb o vánočních svátcích se na našem území objevuje už od 17. století, i když ho prostý lid příliš nedodržoval. Rybí maso je ale zdravé, k…
přečíst
Smetanové kroupoto s houbami
Kroupy patřily do tradiční české kuchyně odpradávna. Kromě klasické zabijačky, která se bez krup prakticky neobejde, se ale z českého jídelníčku téměř…
přečíst
Minibábovičky se smetanou a lesním ovocem
Bábovka je oblíbeným sladkým pečivem nejen v Česku a u všech našich sousedů, ale také ve Francii nebo Itálii, kde si ji pečou po „svém“ v lehce pozměněné…
přečíst
Domácí těstovinové taštičky plněné špenátem
Pustit se do výroby domácích plněných těstovin má spoustu výhod. Ohlídáte si kvalitní suroviny a můžete vámi vybrané tvary naplnit dle vlastních…
přečíst
Perníčková ovesná kaše
Ovesná kaše je v tomto období ideálním nejen snídaňovým pokrmem. Tahle vyvoněná varianta skvěle zahřeje v prochladlém zimním ránu, ale také úžasně voní…
přečíst