Minibábovičky se smetanou a lesním ovocem Bábovka je oblíbeným sladkým pečivem nejen v Česku a u všech našich sousedů, ale také ve Francii nebo Itálii, kde si ji pečou po „svém“ v lehce pozměněné… přečíst
Domácí těstovinové taštičky plněné špenátem Pustit se do výroby domácích plněných těstovin má spoustu výhod. Ohlídáte si kvalitní suroviny a můžete vámi vybrané tvary naplnit dle vlastních… přečíst
Perníčková ovesná kaše Ovesná kaše je v tomto období ideálním nejen snídaňovým pokrmem. Tahle vyvoněná varianta skvěle zahřeje v prochladlém zimním ránu, ale také úžasně voní… přečíst
Tatarák z kachny, kachní škvarky a pošírované vejce v červeném víně a pivu Bernard Dnes si dáme kačenu! Ale trochu jinak, než jak ji nejspíš znáte. Šéfkuchař Jan Punčochář si pro vás totiž připravil recept na tatarák z… přečíst
Polévka ze špenátu, raviolky plněné ricottou a espuma z kefíru Druhým receptem, který pro vás připravil šéfkuchař Jan Punčochář, je polévka ze špenátu s plněnými raviolkami. Mmmm! přečíst
Marinovaný siven, pomazánka ze sivena s ředkvičkami a gazpachem ze zelených jablek A teď něco z trochu jiného soudku. Ve spolupráci s šéfkuchařem Janem Punčochářem jsme pro vás připravili čtyři delikátní recepty z… přečíst