Tatarák z kachny, kachní škvarky a pošírované vejce v červeném víně a pivu Bernard Dnes si dáme kačenu! Ale trochu jinak, než jak ji nejspíš znáte. Šéfkuchař Jan Punčochář si pro vás totiž připravil recept na tatarák z… přečíst
Polévka ze špenátu, raviolky plněné ricottou a espuma z kefíru Druhým receptem, který pro vás připravil šéfkuchař Jan Punčochář, je polévka ze špenátu s plněnými raviolkami. Mmmm! přečíst
Marinovaný siven, pomazánka ze sivena s ředkvičkami a gazpachem ze zelených jablek A teď něco z trochu jiného soudku. Ve spolupráci s šéfkuchařem Janem Punčochářem jsme pro vás připravili čtyři delikátní recepty z… přečíst
Jablečný beránek (hrnkový) Bez beránka by nebyly Velikonoce to pravé. Tento hrnkový vám navíc půjde pěkně od ruky. Čerstvá jablka beránka krásně zvláční a dodají mu lehké ovocné… přečíst
Pečené plněné brambory Suroviny na přípravu tohoto jídla má doma standardně snad každý. Že i z mála lze skvěle uvařit, o tom vás přesvědčí tento recept. Plněné brambory pak… přečíst
Buchta s jablky a tvarohovým krémem Čas na upečení něčeho sladkého si jeden najde skoro vždy. Na recept od Jirky a Mariky z blogu Kitchen Story si ho navíc uděláte velmi rychle a velmi rádi.… přečíst